Dressyrclinic

Efter att ha varit o mina kusiners mysiga stuga åkte jag direkt upp till stallet. Ridningen gick inte så bra. Sov dåligt inatt, hade huvudvärk och ont i ryggen och nacken, så orkade inte riktigt. Sedan fick jag ångest när det inte gick så bra som jag ville och är man trött så skiter ju sig alting. Det är såna dagar man egentligen borde skita i ridnuingen. Men övergångarna i slutet gick iaf jättebra i båda varven och hon gick fint i galoppen.
Efter det var det dressyrclinic med Emma TEgelskär och Montana. Dem var jätteduktiga! Blev sjukt inspirerad verkligen! Att man kan rida så!? Skulle vara kul om någon på den nivån men som inte är vuxen(tung och lång) skulle kunna rida Abra bara så att man får se hur hon går med en sån ryttare på ryggen.
Men iaf så blev barriärhoppningen som skulle vara senare inställd då det bara var en som skulle vara med...
Men den som kunde, Nadja,  fick en lektion av Claes, så att publiken fick se en hoppträning med någon på den nivån och hon hoppade ksk 1,40 så rätt högt var det ju ändå.
Sedan kom Anki Tifelt och hade som Clinic, fast det var hennes dotter som red medans hon pratrade.

Anki själv är utbildad ridinstruktör på Strömsholm. Hon är godkänd B-tränare licensierad av SRF och har arbetat och vidareutbildat sig hela tiden inom ridsporten med dressyr som största intresse. Är medlem i SDK Svenska Dressyrtränarklubben sedan starten samt Dressyrringen.Anki har själv ridit o tävlat dressyr upp på elitnivå i många år, hon har startat o utbildat själv ett 10-tal hästar upp till svår Dressyr samt även ridit Grand Prix på 2 hästar.


Kommentarer
Postat av: Rebecka

Jenny, min å Karins grymma ridlärare/dressyrtränare har ridit på Arrow en gång. Det var sjukt att se, det var lixom första gången hon satt på honom och han gick helt perfekt. :P

2011-12-30 @ 19:05:39
URL: http://hasttjejerna.blogspot.com
Postat av: elin

2011-12-30 @ 21:39:19
Postat av: elin

shiet va nice!

2011-12-30 @ 21:40:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0